900 besökare!

I förra veckan nådde Livets Museum 900 besökare, en och en halv månad efter att vi öppnat. Vi är så glada att så många hittat hit, trots öppettider som inte är så lätta att pricka in för många och trots att vi är lite klurigt placerade i våra nya lokaler.

900 oftast mycket glada besökare som tagits emot av vår duktiga receptionist Malin och som antingen strosat runt på egen hand eller fått allt mer proffsiga visningar av våra museivärdar som verkligen gör ett strålande jobb! Många har handlat i shopen som nu måste fyllas på med kul grejer. Dock har alltför få druckit kaffe från vår automat, vilket bekymrar vår reparatör som hoppas på bättring till hösten. En kaffemaskin måste användas för att bli glad. Kom och hjälp oss med det!

Vi har haft grupper från högstadiet, gymnasieskolor, förskolor och av lärare som velat se vad vi har att bjuda till deras undervisning. Stora grupper från Svenska Kyrkan och Frimurarna har utmanat lokalen och akustiken, men det verkar som om alla varit nöjda och hört vad vi berättat.

Vi har haft glada sällskap som firar att det snart är sommar med ett besök på Livets Museum och med picknick-korgen i högsta hugg dragit vidare till Botaniska Trädgården. Och så har vi haft glädjen att välkomna våra kolleger från Kulturen, Historiska Museet och Skissernas. På fredag väntar vi Vattenhallens personal och det ska bli väldigt kul att höra om vi kan samarbeta på något vis.

Det är också trevligt att folk bara slinker förbi och ser vad vi sysslar med och lovar att komma tillbaka med barn och barnbarn.

Alla besök värmer  gott. Det är en glädje att få visa upp vår verksamhet, men framför allt är det viktigt att få kontakt med alla er där ute för att få veta vad ni vill se mer av, vad vi kan bidra med och hur vi ska fortsätta att arbeta. Där är varje synpunkt guld värd!

Så, ett speciellt tack till er alla som fyllt i vår enkät.

Nu stänger vi snart för sommaren, onsdag  20 juni är sista dagen, och kraftsamlar för att redan tidigt i höst när vi öppnar i augusti börja bygga resten av museet .

Jag lovar: det kommer att bli kul!

/Caroline, museichef

Annonser

2 reaktioner på ”900 besökare!

Kommentarer inaktiverade.